Hírek

Archívum havi bontásban (2020-04)

#back_to_full_archives

Óvodai beíratás 2020-2021

| 2020.04.01. 14:26:47 | Szabó Éva

 

ÓVODAI BEÍRATÁS

2020-2021

 


TISZTELT  ALSÓNÉMEDI SZÜLŐK!

 

Az EMMI Minisztere a vészhelyzeti Kormányrendeletre tekintettel a 2020/2021 nevelési évre történő Óvodai beiratkozások vonatkozásában egyedi eljárási szabályokat határozott meg.

Alsónémedi Szivárvány Napköziotthonos Óvoda vonatkozásában a kötelező felvételi körzettel rendelkező óvodák felvételi eljárását kell lefolytatni online.

A 2020–2021 nevelési évre a gyermekek beíratása a következő képpen alakul:

  • Az óvodavezető felveszi a kapcsolatot a Fenntartóval, Jegyzővel, egyeztetett módon és a kapott lakcímnyilvántartó lista alapján férőhelyek arányában felveszi a körzetbe tartozó óvodaköteles korú gyermekeket 2020.04.21.-ig, akik vonatkozásában nem érkezik jelzés arról, hogy másik óvoda felvette volna őket.
  • Mivel a felvételre kerülő gyermekeket előre be kell jelenteni az Oktatási Hivatal KIR rendszerébe és a Szülőket is online kell értesíteni a felvételről, így nélkülözhetetlen egyes adatok online elküldése a Szülők részéről a nemediovi@gmail.com email címre, amit az Intézmény vezetője csak a gyermekek beíratásához használ fel.

-         Gyermek Anyakönyvi kivonata, TAJ kártyája, oltásait igazoló oldal szkenelve, fotózva

-         Egyik Szülő személyi igazolványa szkenelve fotózva

-         Szülő email, telefon elérhetősége

  • A 2019-20 nevelési évre beíratást kért, de életkor és helyhiány miatt elutasított gyermekek az előző beíró naplóból átírásra kerülnek, esetükben nincs szükség az iratok online bemutatására, mert ez előzőleg személyesen megtörtént.
  • Azon gyermekek, akik 2020.09.01.-12.31.-ig töltik a harmadik életévüket a Szülők az előzőekben meghatározott módon jelentkezhetnek, de felvételük teljesítése az érvényben lévő jogszabályok alapján csak szabad férőhely esetében teljesíthető.

Szeretettel várom a leendő óvodáskorú gyermeket nevelő Szülők jelentkezését!                                 

 Szabó Éva - óvodavezető                                                 

Címkék:

Tovább

Keresés

 
Szivárvány Napköziotthonos Óvoda – © 2024 minden jog fentartva